« terug naar het overzicht

Waarom bestaat Wannago Foundation?

Wannago Foundation is opgericht door vakantiesite Wannago. Hierop plaats je je vakantiewensen. Reisorganisaties, zelfstandige reisspecialisten of accommodaties kunnen jou vervolgens voorstellen doen. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar je vakantie. Lekker makkelijk!

Maar waarom heeft Wannago nou eigenlijk een Stichting opgezet? Volgens oprichter Robbert Dirksen was dat een snel gemaakte beslissing. 

‘Al toen ik bezig was met het nadenken over Wannago wist ik dat er een stichting naast moest komen. Ik geloof heel erg in het ‘pay it forward’ principe. Als iedereen iets positiefs doet voor een ander dan ziet de wereld er een stuk leuker uit. 

Daarnaast vind ik dat bedrijven meer moeten doen dan geld verdienen alleen. Bedrijven hebben kennis, mensen en geld. Deze middelen kunnen ze inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. 

We zorgen met Wannago dat mensen met vakantiewensen in contact komen met bedrijven die vakanties kunnen realiseren. Iemand in armoede of met fysieke of verstandelijke beperkingen heef die luxe niet. Daar willen we graag iets aan doen.’