Over Wannago Foundation

Wannago Foundation is een initiatief van reisplatform Wannago.nl. Beide organisaties delen dezelfde missie: Het laten uitkomen van vakantiewensen. Wannago Foundation stelt zich ten doel om vakanties te organiseren voor mensen met een financiële of fysieke beperking.

Wij gunnen mensen met problemen een pauze van de werkelijkheid. Door het vervullen van lang gekoesterde vakantiewensen hopen we fysieke en mentale verlichting te kunnen bieden.

Wij doen ons uiterste best om een Wannago Foundation Vakantie bij de juiste personen terecht te laten komen. Onze Wannago Angels zien er op toe dat de selectie zo eerlijk en oprecht mogelijk wordt gedaan. Onze Angels hebben geen onderlinge persoonlijke relaties en zijn daardoor als geheel onafhankelijk. Ook de realisatie van een Wannago Foundation Vakantie gebeurt onder begeleiding en toeziend oog van de Wannago Angels.

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK nummer 83127089) We hebben een ANBI status bij de belastingdienst, waardoor giften onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn.

 

Wilt u meer weten? Bekijk dan ons beleidsplan.