Mensen

Wannago Foundation wil dat het ingezamelde geld zoveel mogelijk terecht komt bij mensen die het nodig hebben. Daarom werkt iedereen op vrijwillige basis.

Wil je ook meehelpen? Kijk dan bij onze vacatures!

Sylvia Nikijuluw

Sylvia is moeder, oma en docent wiskunde in het middelbaar onderwijs. Ze streeft in haar klas naar een gezonde balans tussen leren en leven. Door goed te luisteren ziet ze dingen die aan anderen voorbij gaan. Daarnaast reisde ze zelf de halve wereld over en zijn alleen de continenten Antartica en Australië nog maar veilig. Haar rol als secretaris en Wannago Angel zijn haar op het lijf geschreven.

“Ik haal altijd veel plezier uit het regelen van onze eigen vakanties. Ik speel ook graag voor Sinterklaas. Dat ik nu vakanties mag weggeven is echt super leuk!”

Sylvia Nikijuluw

Elise van der Velde

Hoe ze het doet is een groot raadsel. Elise is blogger, podcaster en prijswinnend reclamemaker. Daarnaast is ze ook nog eens moeder van Loes, Rijk en Ties. Puber Ties is zwaar gehandicapt en extreem zorgafhankelijk. Vakanties zijn daardoor complexe operaties. Zonder hulp of voorzieningen zijn vakanties eigenlijk niet mogelijk. Ze gunt zoveel mogelijk gezinnen een zorgeloze vakantie.

“Ik zie waar ons zorgstelsel tekortschiet en weet dat een handicap hele gezinnen kan platleggen. Ik hoop pauzemomentjes te kunnen creëren voor mensen die dat nodig hebben.”

Elise van der Velde

Berry Lommerse

Berry werkt als online marketeer in de fondswerving. Als hij thuiskomt is hij papa van drie en altijd druk in de weer. Sport, spel, vriend en vereniging. Berry duikt er volledig in. Tot er een paar jaar geleden kanker werd geconstateerd bij een van zijn kinderen. Toen stond alles stil. Na woelige jaren gaat alles weer goed en kon de aandacht weer naar andere zaken. Hij zet zich sindsdien veelvuldig in voor goede doelen. Zo reed hij onder andere de Amref Africa Classic. En nu, zijn we heel trots dat hij met ons op avontuur gaat!

“Je hebt niet alles in de hand in het leven. Daarom zet ik me graag in voor mensen bij wie het niet mee zit. Ik vind genieten van een vakantie erg belangrijk en dat gun ik iedereen!”

Berry Lommerse

Robbert Dirksen

Robbert is oprichter van wannago.nl en initiatiefnemer van de Wannago Foundation. Hij werkte jarenlang in de reclame-industrie als conceptdenker en art director. Geïnspireerd door eigen ervaringen ontwikkelde hij Wannago.nl. Een site waarbij reizigers reisaanbieders ontmoeten die hun vakantiewensen kunnen laten uitkomen.

“Vakanties waren voor mij als kind niet vanzelfsprekend. Pas op latere leeftijd kreeg ik de kans om meer van de wereld te zien. Of het nou gaat om een feestvakantie in Brazilië of een rondreis door Indonesië… Elke vakantie draagt bij aan persoonlijke groei.”

Robbert Dirksen

Rogier Spape

Rogier zorgt voor de financiën binnen Wannago en Wannago Foundation. Hij werkte eerder als consultant voor de financiële sector en was finance manager bij een Nederlandse groene energieleverancier. Daarna reisde hij met zijn vriendin werkend een jaar de wereld rond. Inmiddels helpt hij een aantal startende bedrijven met van alles.

“Er zijn zo veel mooie uitzichten te zien, dieren te spotten en mensen te ontmoeten op onze planeet. Waar je wieg stond en welke tegenslagen er op je pad kwamen is helaas bepalend voor je mogelijkheden om de wereld verder te ontdekken. Via Wannago Foundation wil ik een steentje bijdragen aan het verminderen van deze ongelijkheid door mensen de kans te geven op een ervaring die ze nooit meer vergeten.”

Rogier Spape

Jos Hovinga

Jos is goed met computers. Hij is eigenaar van een softwarebedrijf en mede-oprichter van Wannago.nl. Jos tennist en speelt beachvolley. Jos gaat ook graag met zijn gezin op vakantie. Portugal is een van de favoriete bestemmingen.

“Pas op vakantie kan ik alles goed loslaten. Ik zie hoe het hele gezin geniet van de quality time. Ik kan me niet voorstellen hoe het is als dit niet meer zou kunnen. Daarom hoop ik veel mensen blij te kunnen maken met een vakantie van Wannago Foundation.”

Jos Hovinga